Isabel Sciutto Folke'ando
Fernando Massino
Roberto Amerise

Trio+Trio - Folkeando + Trio Amerise
Argentinske folketoner med klassiske klangeTrio+Trio er et samarbejde mellem det argentinske folkemusikensemble Folkeando on den klassiske Trio Amerise. Samarbejdet byder på argentinsk folkemusik i en ny form, da den oprindelige musikalske kultur med duften af Andesbjernene beriges med de fantastiske klange af Trio Amerises klassiske instrumenter.

Rytmer som Chacarera, Zamba, Huayno og Cueca klæder sig med nye farver og nyancer uden at miste sin identitet. Et nyt eksperiment, som kan være begyndelsen på en rejse til nye musikalske mål, hvor det vigtigste og mest spændende er selve rejsen.


Her er der en lille smagsprøve fra vores samarbejde med Trio Amerise.Trio Amerise er en træblæsertrio bestående af Rannhildur Jósefsdótr på føjte, Morten Lohmann Sønderskoo Jensen på klarinet on Lucia Amerise på fagot. Trioen er et af de få etablerede ensembler af sin slags i Danmark med den kombinationen føjte, klarinet on fagot. Trioens medlemmer kommer fra de nordiske lande; Island, Danmark on Sverige, og en af Trioens primære visioner er at have musik fra alle tre lande blandet ind i et i forvejen bredt repertoire af forskellige klassiske værker. Trioen arbejder desuden meget med at udforske de klassiske koncertormer; de eksperimenterer f.eks. med udenadspil, bevægelser/formationer på scenen, samarbejde med andre musikere, ensembler og stilarter, samt installationskunst med f.eks. lysdesinnere.
Mere info på www.trioamerise.com

Lyt til vores musikfolkeando
folkeando | music from the south
contact@folkeando.com