Isabel Sciutto Folke'ando
Fernando Massino
Roberto Amerise

Folkeando's members:


Roberto Amerise
Guitarist, komponist og arrangør med rødder i Argentina. Født i La Plata, Buenos Aires, har haft guitar og argentinsk musik og folkemusik fra andre lande i Sydamerika som en del af sit liv indtil i dag. I Sverige, blev han udannet Musiklærer på Malmö Musikkonservatorium med fokus på klassisk guitar, ensemble og svensk folkemusik. Roberto deltager i en række forskellige konstellationer fra klassisk (Malmø Guitar Orkester), Tango (Duo Fantasía) og verdens musik.
På hverdage arbejder han som en guitar lærer på den kommunale kulturskole i Sjöbo, Sverige. Han foredrag og giver workshops om argentinsk og sydamerikanske folkemusik i skoler og andre institutioner. Sammen med Isabel Sciutto og Fernando Massino dannede han gruppen Folkeando.Fernando Massino
Argentinsk perkussionist med dybe rødder i argentinsk folkemusik. I 2007 flyttede han til Danmark og en nye musikalske univers åbent for ham. Fernando er uddannet på Musikkonservatoriet i Malmö på Folke- og Verdensmusiklinjen, med fokus på den cross over mellem argentinsk og nordisk folkemusik. I 2012 mødte ham guitarristen Roberto Amerise og sangerine Isabel Sciutto (begge bosat i Malmö) og tilsammen startede trioen Folkeando. Ud over Folkeando spiller ham i andre projekter: Markando (blanding af argentinske og danske folkesange), Tres (latinamerikansk singer- songwriter), Trumattack (percussion for og med børn i den sydlige del af Sverige).
Han arbejder også som producent og projektleder i den kulturelle organisation CkulturA.

Hjemmesiden: www.fernandomassino.comIsabel Sciutto
Synger og forskellige fløjter spillere. Hun blev født i Argentina, hvor hun studerede klaver på konservatoriet i sin hjemby Junin. Hun studerede også musikpædagogik på Facultad de Bella Artes, Argentina. Inden du flytter til Sverige, arbejdede hun som fløjt- og klaverlærer i byen La Plata og som assisterende korleder ved Municipalidad de La Plata børnekor.
I Sverige har hun helliget meste af sin tid til at synge i en række forskellige konstellationer: alt fra solo til større konstellationer, altid med den argentinske og sydamerikanske musik tradition i fokus. Hun medstifter gruppen Canto Sur og den aktuelle gruppe Folkeando.
Som freelancer sanger har været involveret i store projekter såsom drama musikalsk kerne af byen Helsingborg og som pianist hun deltager i Misa Criolla (kreolske messe) med forskellige kor i mange kirker i Sverige.

Lyt til vores musikfolkeando
folkeando | music from the south
contact@folkeando.com